horloges Rolex Day Date

horloges Zwitsers Rolex

2013年2月26日星期二

Ebel Horloges

Ebel horloges zijn een zeer goede keuze voor talloze consumenten. Dit horloge merk is mooi geïdentificeerd in heel Europa en heeft opgedaan huidige erkenning alle door de rest van de wereld. Wat is Ebel bekend voor? Het bedrijf is een uitzonderlijke schepper van horloges, die verbazingwekkende stukken die eenvoudig maar elegant, tijdloos en hoog in uitstekend. Horloges van Ebel zijn gemaakt om zijn waardevolle stukken in uw accessoire garderobe, maar ze overeenkomen mooi met een verscheidenheid van soorten, die een moderne, eigentijdse en hoge afwerking stijl omvat. De diversiteit van deze horloges hen helpen om zich te onderscheiden.
Ebel horloges zijn vervaardigd voor bijna 100 jaar. De firma werd opgericht door Eugene en Alice Blum, wiens meisjesnaam was Levy. Een van de meest fascinerende elementen van de oprichters van het bedrijf is in werkelijkheid die naam heeft. De merknaam Ebel, was afgeleid van de combinatie van de namen van de oprichter. Eugene Blum Et Levy werd Ebel. Het bedrijf werd opgericht in een van de meest opmerkelijke steden in Zwitserland: La Chaux de Fonds.
Zoals bij elke organisatie, heeft Ebel waargenomen zijn ups en downs, maar gezien het feit dat de oprichting in 1911, heeft het bedrijf een groot aantal opmerkelijke stukken die moeten worden symbolen van schoonheid komen in het horloge bedrijf op dit moment gemaakt. Het horlogereplica chaneles zijn gegroeid en veranderd meer dan Kijk Replicade tijd de organisatie replica horloges louis vuittonin bedrijf is geweest zo mooi, het toevoegen van nieuwe functies en het leveren van de Newes
t ontwerpen replica horloges louvraag. 1 van hoge kwaliteit die zielsveel van zijn allen gehouden door aanzienlijke van het bedrijf levensduur is de hoge kwaliteit van elk stuk. Deze horloges zijn gemaakt om lang en huidige precieze timing.
Ebel horloges op de markt in een aantal lijnen vandaag. De meest gewilde net na, in sommige gebieden, zijn de vintage stukken, een aantal van die verkopen voor belangrijke bedragen aan financiële middelen als antiek. Deze zijn lastig te komen en mooi geliefd door hun eigenaren. Toch een aantal van de nieuw geproduceerde modellen in vintage soorten bestaan ​​uit de 1911 Chronograph en de 1911 Lad
y. U komt in andere modellen van Ebel horloges zijn ook modieus replica horloges louis vuittonwaaronder de E-type, Discovery, Sportwave, Classic Wave en de Beluga.
Ebel horloges zijn momenteel bekend om hun zachte charme. Nogal wat een zachte vrouwelijke verschijnen en echt het gevoel voor hen. De sportieve lijn van chronografen geleverd door Ebel zijn niet femine, maar zijn bedoeld om de consument vraag naar topkwaliteit, geavanceerde technologie in een zeer goede verschijnen voldoen. Een blik op elk horloges van de Ebel lijn geeft je een gevoel van hoge kwaliteit en stijl.
Ebel's toekomst is misschien een beetje onbekend. Het bedrijf werd verkocht in 2004 aan de Movado Group. De internationale onderneming blijft produceren de Ebel label horlogemerk. Het produceert ook andere merken als Concord, Esq Zwitserse, Coach horloges, Hugo Boss Horloges, Tommy Hilfiger Horloges, Juicy Couture Timepieces en Lacoste. Van deze, de tijdloze Ebel heeft de neiging om een ​​eigen verklaring van uitstekende en prestige. see more horloges Breitling Hercules and horloges Patek Philippe Grande Complicati

horloges Hublot